16 januar 2018

Terminalen Aarhus kåret som årets Fiat Professional forhandler

Som påskønnelse af højt fagligt niveau, dedikeret kundeservice og flotte salgstal har FCA Denmark netop tildelt Terminalen i Aarhus prisen som årets Fiat Professional forhandler.

Terminalen i Aarhus har skudt det nye år i gang på fornem vis ved at vinde prisen som årets Fiat Professional forhandler i 2017. FCA Denmark, som er den danske importør af Fiat Professional, sammenligner hvert år forhandlerne ud fra en lang række kriterier såsom rådgivning, kundeservice og evnen til at finde den løsning, som passer bedst til den enkelte kundes behov. Her skilte Terminalen sig positivt ud i et felt af dygtige og kompetente forhandlere, og det vækker glæde i Aarhus.

"Vi er en blandt mange gode Fiat Professional forhandlere i Danmark, og derfor blev vi ekstra stolte, da årets vinder blev offentliggjort. Det er et skulderklap, og vi ser det som en anerkendelse af vores personales dedikerede indsats både i salgsafdelingen og på eftermarkedet. For os betyder samarbejdet med Fiat Professional desuden, at vi har adgang til erhvervssegmentet, hvilket er et vigtigt supplement til forretningens personvognsmærker. Derfor ser vi frem til at udvikle samarbejdet i de kommende år", siger Kristian Sand Nielsen, som er filialdirektør hos Terminalen i Aarhus.

Netop evnen til at krydssælge og rådgive om det brede modelprogram fra Fiat Professional, som omfatter varebiler, busser, chassis'er, er blandt årsagerne til, at Terminalen Aarhus løb med titlen.

"Terminalen i Aarhus arbejder meget struktureret, systematisk og altid med kundens behov i højsædet. Deres rådgivning af kunderne er meget stærk i alle segmenter, og det skaber merværdi for kunden at få den helt rigtige løsning til netop dennes behov. Deres værksted er samtidig erhvervskundeorienteret med en høj grad af service, ligesom de altid har mange forskellige biler hjemme, som kunderne kan se og opleve. Det er alt sammen til grund for, at de blev tildelt prisen," siger Andreas Hall-Frederiksen, som er Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Fiat Professional tilbyder et af markedets mest komplette udvalg af varebiler med biler, som dækker ethvert behov: fra den fikse Fiorino over Doblò Cargo og Talento, pick-up'en Fullback og sidst men bestemt ikke mindst det omfattende udvalg af Ducato versioner, til både gods- og persontransport samt campere.

___________________________________________________________________________________

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
Email: steffen.holm@fcagroup.com

Kristian Sand Nielsen
Filialdirektør, Terminalen Aarhus
Mobil : 42 14 10 89
Email : krsani@nc.dk

Pressebilleder af alle Fiat Professionals varebiler kan downloades her:

http://www.fiatprofessionalpress.com/gallery

 

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg