20 juni 2014

Prisvindende Fiat Ducato blev præsenteret i Operaen

Mandag den 26. maj dannede Operahuset i København rammen om lanceringen af den nye, banebrydende Fiat Ducato. Alle landets Fiat Professional forhandlere var mødt op til præsentationen og kunne samtidig fejre, at Fiat Ducato netop er blevet kåret som Årets Varebil i Danmark 2014.

Normalt er det sangstemmer, der fylder Operahuset på Holmen i København, men mandag den 26. maj var stemmerne skiftet ud med den kraftfulde dieselmotorlyd fra Fiat Professionals nye Ducato, der for første gang blev præsenteret for landets Fiat Professional forhandlere og sælgere. Øverste chef for Fiat Professional i Europa, danskeren Henrik Starup, var til stede blandt de i alt 150 gæster.

På dagen kunne Fiat Professional samtidig fejre, at den nye Fiat Ducato for nyligt vandt prisen som Årets Varebil i Danmark 2014.

"Den nye Fiat Ducato har nye opdaterede stærke motorer, mere teknologi, rationel kapacitet og en helt enestående driftsøkonomi. Vi er derfor utrolig stolte af at kunne kalde vores Fiat Ducato for Årets Varebil i Danmark 2014, og samtidig er vi stolte over, at vi kunne præsentere den for vores dedikerede forhandlere og sælgere i Operaens smukke omgivelser, inden forhandlerne selv skal præsentere den i deres forretninger," siger Pierre Martin Bos, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Den nye Fiat Ducato vil være at finde hos landets Fiat Professional forhandlere fra midten af juli.


_______________________________________________________________________________________


Billeder af den nye Fiat Ducato kan downloades her:
http://www.fiatprofessionalpress.com/gallery/detail/1431

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg