27 august 2015

Ny chef for Fiat Chrysler Automobiles i Skandinavien

Antonio Stanisci er netop tiltrådt som administrerende direktør for mærkerne Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth og Mopar i Danmark, Sverige, Finland og fra 1.1.2016 også i Norge.

Fiat Chrysler Automobiles har fået ny administrerende direktør i Skandinavien. Valget faldt på den 45-årige italiener, Antonio Stanisci, der kommer med stor erfaring fra FCA-organisationen. Her har han i en ti-årig periode arbejdet for Chrysler i Italien som blandt andet Sales Director. Efter fusionen af Fiat og Chrysler har han beklædt stillinger som Managing Director for Jeep i Italien, Fiat Punto Marketing Director for EMEA-regionen og senest en stilling i Fleet/Business-sektionen i samme region.

”Jeg ser en stor og spændende opgave i Skandinavien foran mig både på det private og professionalle marked. Blandt mange opgaver skal vi, fra starten af det nye år, integrere Norge som et selskab i FCA Scandinavia og sikre, at der er fortsat er plads til forskellige kulturer i Skandinavien. Samtidig vil vi fokusere yderligere på at sikre en god kundeservice og drage bedst mulig nytte af de synergier, der findes, når vi arbejder sammen på tværs af landene” siger Antonio Stanisci, som for nylig tiltrådte som administrerende direktør for FCA Group i Skandinavien.

Den hidtidige chef for FCA i Skandinavien, Alessio Castelli, er udnævnt til administrerende direktør for FCA Group i Belgien.

Produktnyheder skal skabe vækst
FCA Group lancerer i den kommende periode en række nye modeller, som skal være med til at skabe en profitabel vækst. Fiat lancerer både en ny model i C-segmentet samt en Spider-model. Alfa Romeo står klar til at blive genfødt med Alfa Romeo Giulia, mens en række nye og spændende modeller venter i kulissen. Jeep varsler ikke nye tilføjelser til modelprogrammet. I stedet satses der på at indfri det store potentiale i de nuværende modeller, der er oplagte til de skandinaviske markeder med bjerge, sne og ufremkommelige veje.

På det professionalle marked vil Fiat Professional styrke sin position i regionen yderligere via et bredt markedstilpasset modelprogram og en meget stærk tilstedeværelse i Camper-markedet. For at opnå ny vækst er man desuden klar til at introducere nye og opdaterede modeller, som omfatter en helt ny Pick-up.

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm

Pressechef, FCA Denmark A/S

Mobil: 20 70 64 87

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg