30 november 2011

Håndværkere fortjener nissepiger og gaver i december

 

Imens vi tæller dagene til jul, går Fiat Professional nye veje for at ære danske håndværkere. I løbet af julemåneden kan du dagligt deltage i en julequiz, hvor spørgsmålene kommer som en sms hver dag. Du har også mulighed for at høre Fiat Professionals håndværker-julekalender på Radio 100 eller åbne låger i julekalenderen på Ekstrabladet.dk's hjemmeside.

"Fiat Professional vil gerne i øjenhøjde med dem, der benytter vores varebiler, og derfor har vi lanceret denne kampagne. Håndværkere arbejder hårdt året rundt, så de fortjener en julemåned i gavernes og de søde nissepigers tegn. Med denne kampagne vil vi gerne takke alle håndværkere i Danmark," siger Pierre Martin Bos, som er Country Manager hos Fiat Professional i Danmark.

Ferrari-tur i Dubai
En del af kampagnen er julekalender-konkurrencen, som uden tvivl forsøder livet for alle håndværkere i december. For hvem vil ikke gerne have chancen for at vinde en 4-dages rejse til Dubai? Turen til Dubai er for to personer, og den inkluderer blandt andet adgang til Ferrari World, verdens største temapark, hvor du kan prøve mere end 20 forskellige Ferrari-forlystelser.


"Førstepræmien er enhver mands drøm, og ud over hovedpræmien er der også adventsgaver og daglige kalendergaver på spil. Vi bliver aldrig for gamle til advents- og kalendergaver og bestemt ikke, hvis adventsgaven er et besøg af den italienske kaffevogn fra Pascucci, som byder på italienske specialiteter til hele sjakket. Der kan kun blive god stemning blandt alle lærlinge, svende og mestre i december," siger Pierre Martin Bos.

Konkurrencen begynder den 1. december. Du kan hver dag læse mere om konkurrencen i Ekstrabladet og høre julekalenderen "Mysteriet om det mystiske værktøjsbælte" på Radio 100.

Download Ducato fotos i høj opløsning HER

_______________________________________

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
• Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S
• Tlf. 43 22 88 25
• E-mail: steffen.holm@fiat.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg

Billeder


Download