09 marts 2017

Fiat Professional stiller fuldt hold til Transportmessen

Fiat Professional er traditionen tro blandt udstillerne, når årets transportmesse i Messecenter Herning løber af stablen. Her præsenterer Fiat Professional sit komplette modelprogram af varebiler og busser, der tæller to kandidater til prisen som Årets Varebil 2017.

Med et modelprogram, der omfatter varebiler og busser som Fiorino, Doblò Cargo, Talento, Fullback samt Ducato, er det i noget nær stærkeste opstilling, at Fiat Professional for 14. gang vil være at finde blandt udstillerne på dette års transportmesse i Herning, der finder sted fra den 23. til 25. marts.

Som det var tilfældet forrige år, er Fiat Professional igen repræsenteret ved to stande: En stand med et bredt udvalg af varebiler og en separat stand for bustransport, som vil være en del af messens store særudstilling for busser.

Selvom forventningerne altid er høje, ser man hos Fiat Professional alligevel ekstra meget frem til årets messe. Det skyldes ikke mindst, at Fiat Professional har to kandidater med i opløbet til prisen som "Årets Varebil i Danmark 2017". Det drejer sig om pickup-modellen Fiat Fullback og varebilen Fiat Talento.

Stærk arbejdskraft til spotpriser
Fiat Fullback er Fiat Professionals første større pickup. Det er en bundsolid arbejdshest, som er udstyret med en stærk 2,4 liters turbodieselmotor med 180 hk og 430 Nm. Modellen kommer med et avanceret firehjulstræk som standard og fås både med en 6-trins manuel gearkasse eller 5-trins automatgear.

Kørsel med tung last på enten lad eller anhængerkrogen klares let, da den kan trække 3.100 kg. på krogen, og den har en lasteevne på et ton. Udstyret omfatter varme i forsæder, bakkamera, radio med 6" touch-skærm, Bluetooth og elektronisk vælger til firehjulstræk med fire positioner.

Fiat Talento er en moderne kompakt, men yderst rummelig varebil, som opfylder alle de krav, som professionelle kunder stiller. Den kommer i hele ni varianter i forskellig højde og længde. Uanset valg af version er Talento designet til at sikre den bedste udnyttelse af varerummet til opbevaring samt enkel og ukompliceret af- og pålæsning igennem brede døre.

Fiat Talento har en nyttelast på op til 1.249 kg. og et varerum på op til 8,6 m3. Standardudstyret omfatter blandt andet en CargoPlus-skillevæg, lakeret forkofanger med integreret LED-kørelys samt et elegant kølegitter med kromdetajler.

Fiat Professionals populære varebil er beregnet til daglig brug og lange stræk på vejen. Derfor behøver man ikke spekulere over at tage bilen til service hver andet øjeblik. Intervallet for serviceeftersyn er nemlig op til 40.000 kilometer eller 2 år mellem hvert servicetjek.

På udstillingen vises Fiat Professionals fulde modelprogram startende fra den fikse og kompakte Fiat Fiorino op til den store og alsidige arbejdshest, Ducato. I anledning af transportmessen tilbyder Fiat Professional en række særlige Professional kampagneversioner af både Fiat Fiorino, Talento og Ducato til kampagnepriser, hvor man kan spare op til 60.000 kr. afhængig af model.

___________________________________________________________________________________

Yderligere pressebilleder kan downloades her:

http://www.fiatprofessionalpress.com/gallery

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
Email: steffen.holm@fcagroup.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg