04 april 2016

Fiat Professional introducerer ny varebil

Talento er navnet på den nye varebil fra Fiat Professional. Her forenes læssekapacitet i topklasse med kompakte mål og fleksibilitet. Resultatet er en varebil, der giver rigtig meget værdi for pengene. Talento har dansk premiere hos landets forhandlere til juni.

Med introduktionen af Talento udvider Fiat Professional igen sit udvalg af varebiler. Denne gang er der tale om en varebil, som størrelsesmæssigt placerer sig mellem de populære modeller Ducato og Doblò Cargo. Talento lever på bedste vis op til sit navn ved at tilbyde høj lasteevne og et hav af funktioner, der gør det let og bekvemt for føreren at tilpasse varebilen til varierende brug.

I vanlig Fiat Professional stil er den nye varebil praktisk og velkørende både i by og på land. Det skyldes ikke mindst, at Fiat Talento er kompakt og yderst velproportioneret. Designet er klassisk italiensk og kendetegnet ved sammenhængen mellem en forrude, som er placeret langt fremme, og en kort motorhjelm, hvilket også giver den nye Talento et dynamisk udseende.

Varebilens design er desuden præget af markante, skarpskårne og vandrette linjer. Det skaber ikke alene et harmonisk udtryk, men sikrer også den bedste udnyttelse af bilens bredde til opbevaring samt af- og pålæsning. Den firkantede bagende giver således god adgang, ligesom formen forbedrer lasteevne og stabiliteten.

Den nye Fiat Talento er udstyret med pålidelige, kraftfulde og omkostningseffektive turbo og twin-turbo dieselmotorer, der yder op til 145 hk. Samlet set giver det en driftssikker og praktisk varebil, med høj værdi for pengene.

Lanceringen af Talento er et led i Fiat Professionals bestræbelser på at tilbyde så bredt et sortiment som muligt for at imødekomme de ønsker og forskellige behov, som erhvervskunder stiller.

Den nye Fiat Talento kan opleves hos de danske forhandlere til juni.


___________________________________________________________________________________


Pressebillede i høj opløsning kan downloades her:
http://www.fiatprofessionalpress.com/gallery/detail/1556

For mere information, kontakt:

Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Telefon: +45 43228825
Mobil: +45 20706487
Email: steffen.holm@fcagroup.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg